Již od 18999 Kč

Certifikát ISO 45001

Více informací Objednávka

Připravíme vám dokumentaci a zajistíme audit pro ISO 45001 s akreditovaným certifikátem IAF v ceně

ISO 45001 je mezinárodně uznávaná norma pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Implementace normy zajišťuje bezpečné pracovní podmínky a minimalizuje rizika pro zaměstnance. Akreditovaná certifikace ISO 45001 od IAF vám umožňuje prezentovat reprezentativní certifikát na webu nebo v prodejně.

Mám zájem

Certifikát ISO 45001 už od 18999 €

Nabízíme kompletní dokumentaci obsahující více než 20 přizpůsobených dokumentů pro dosažení souladu s normou ISO 45001. Tyto dokumenty pomáhají při implementaci a nastavení nových procesů a objevování vaší společnosti z nového pohledu.

Zkušený auditor zajistí nastavení procesu podle normy ISO 45001 a poskytne hodnotnou zprávu z auditu s doporučeními ke zlepšení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Nabízíme také aktuální publikaci ČSN EN ISO 45001 jako vodítko pro dodržování normy a neustálé zlepšování procesů ve vaší společnosti s pozitivním vlivem na zisk.

Získejte akreditovaný certifikát ISO 45001 od IAF a zlepšete bezpečnost a ochranu zdraví ve vaší organizaci. Kontaktujte nás pro kompletní podporu při dosažení této důležité certifikace.

„Rozhodněte se získat certifikát ISO 45001 a získáte řadu výhod pro vaši společnost."

Postup certifikace ISO 45001
  • Otevírací schůzka: Setkání s managementem klienta pro určení auditovaných funkcí a procesů.
  • Komunikace během auditu: Pravidelná komunikace s klientem, hodnocení auditu a oznamování nedostatků.
  • Získávání a ověřování informací: Získávání informací přes rozhovory, pozorování a přezkoumání dokumentace.
  • Identifikace a zaznamenávání zjištění auditu: Zaznamenávání shod a neshod, příležitostí ke zlepšení a projednání neshod s klientem.
  • Příprava závěrů auditu: Přezkum zjištění, diskuse o závěrech a doporučení pro certifikaci.
  • Skype konzultace: Preferovaná forma konzultací pro časovou úsporu.

Zdarma získáte

Online konzultace.
Kontaktujte nás a domluvíme si schůzku.

Akreditovaný certifikát od IAF platný ve 3 jazykových verzích. Poskytneme vám certifikát v preferovaném jazyce.

Vylepšíme vizuální dojem vaší kanceláře reprezentačním stojanem na certifikát.

ISO certifikáty

Certifikace podle mezinárodních norem ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001 může pomoci organizacím dosáhnout vyšší efektivnosti, zlepšit kvalitu, snížit environmentální zatížení a zajistit bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Organizace se mohou rozhodnout, které normy jsou pro ně relevantní.

ISO 14001

od 18999 Kč

Norma pro environmentální management. Je určena na pomoc organizacím v identifikaci, řízení a minimalizaci vlivu jejich činností na životní prostředí.


  • Akreditovaný certifikát od IAF
  • Reprezentačním stojanem
  • 3 jazykové verze

ISO 45001

od 18999 Kč

Norma pro řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Je určena ke zlepšení pracovních podmínek a snížení rizika úrazů a onemocnění v organizacích.


  • Akreditovaný certifikát od IAF
  • Reprezentačním stojanem
  • 3 jazykové verze

Nechte si od nás poradit

Kontaktujte nás ještě dnes a dozvíte se více o tom, jak vám můžeme pomoci dosáhnout certifikace ISO a posunout vaši organizaci na vyšší úroveň kvality, bezpečnosti a efektivnosti.

Mám zájem

Informujte se na našem tel. čísle:
+420 705 973 203

Posuňte vaši organizaci na vyšší úroveň kvality, bezpečnosti a efektivnosti

Cenová nabídka pro vaši společnost

Vyplňte prosím objednávkový formulář a my vám obratem vypracujeme cenovou nabídku pro vaši společnost nebo nám zanechte telefonní číslo a my se vám ozveme zpět.

Emil Borka
+420 705 973 203
zc.b2b4@eciffo

Řekli naši klienti

Miloš Ruženský, Topoľčany

Služby spoločnosti 4B2B.sk som využil po prvý krát a bol som s nimi nadmerne spokojný. Zmena prebehla bez potreby výkonu akýchkoľvek úkonov z mojej strany, rýchlosť zápisu je tiež jednou zo silných stránok spoločnosti a celkový priebeh bol veľmi kladný. Netreba váhať, ale kontaktovať.

Marcel V, Trebišov

Už dlhšiu dobu sme sa ako slovenská spoločnosť snažili dostať so svojim podnikaním aj na zahraničný trh, ktorý nám je všetkým najbližší. Nakontaktovali sme sa na spoločnosť 4B2B.sk a tá nám poskytla veľmi jednoduchú a rýchlu možnosť ako dosiahnúť náš ďalší rozvoj. Celkový proces prebehol veľmi rýchlo a hladko vďaka vypracovaným podkladom, do ktorých sme len pridali naše údaje a bolo to. Ich služby môžeme iba odporúčať.

Martin Brezovský, Púchov

Zmena spoločníka v mojej nemenovanej spoločnosti prebehla prostredníctvom kontaktovania odborníkov od spoločnosti 4B2B veľmi rýchlo, na vysokej úrovni riešenia môjho záujmu a k mojej celkovej spokojnosti. Ďakujem Vám

Oliver Baláž, Nitra

Služby, ktoré poskytuje 4B2B mi odporúčali známy a moje rozhodovanie som si poistil aj na základe uvedených referencií. Spokojnosť na mojej strane je veľmi vysoká a určite Vás budem odporúčať aj svojmu okoliu. Ďakujem

Martina Hrubošová, Komárno

Z využitím služieb od spoločnosti 4B2B sme boli nesmierne spokojný. Všetky potrebné zápisy a zmeny v obchodnom registri nám vybavili rýchlo, odborne a za veľmi slušnú sumu, ktorá je samozrejme veľmi podstatná pre všetkých podnikateľov. Zápis zmien prebehol bez potreby výkonu akýchkoľvek úkonov z mojej strany a ešte k tomu aj s predpripravenými dokumentmi. Odporúčam kontaktovať 4B2B a uisťujem Vás, že nebudete sklamaný.

Tomáš R, Košice

Kúpu staršej firmy s nejakou históriou som už dlhšie hľadal a nakoniec som sa na základe odporúčaní svojho okolia obrátil na spoločnosť 4B2B.sk. Sám som najprv neveril, že môže predaj prebehnúť tak ľahko a bol som veľmi milo prekvapený. To čo spoločnosť uvádza na stránke je úplná pravda a touto cestou sa Vám chcel poďakovať. Verím, že budete na našom trhu ešte veľa rokov a prajem množstvo ďalších spokojných klientov.

Jozef J, Martin

Prostredníctvom spoločnosti 4B2B.sk som už nakúpil viacero firiem a niektoré (ktoré som už nepotreboval) aj popredával. Zo skúseností som mal istotu, že sa môžem opätovne na nich obrátiť s mojou žiadosťou a viem, že som urobil dobre. Vďaka odborníkom, ako sú ľudia z 4B2B.sk sa moje podnikanie neuveriteľne rozbieha a verím, že mi budú nápomocný aj pri ďalších predajoch, založeniach rôznych spoločností, poprípade pri ich predaji. Jednoznačne odporúčam každému.

4B2B kontakt

4B2B.cz
Kobližná 47
602 00 Brno-střed
Česko

zc.b2b4@eciffo
+420 705 973 203

Poslat email Kontakty

Park Inn Danube Hotel
4,50€/hod.

Zobraziť na mape

Garáž Centrum
3,70€ - 2,70€/hod.

Zobraziť na mape

4B2B mapa

Kontaktujte nás

Vyplňte prosím kontaktní formulář