Již od 18999 Kč

Certifikát ISO 14001

Více informací Objednávka

Připravíme vám dokumentaci a zajistíme audit pro ISO 14001 s akreditovaným certifikátem IAF v ceně

Akreditovaný certifikát ISO 14001 od IAF, zaměřený na environmentální management. Tato norma poskytuje strukturu a nástroje pro dosažení a udržení environmentálních cílů a programů. Implementace této normy vyjadřuje váš závazek vůči ochraně životního prostředí a snižování negativního vlivu na něj.

Mám zájem

Certifikát ISO 14001 již od 18999 Kč

Norma ISO 14001 se stále více pojí s normami ISO 9001 a ISO 45001, což vede k silnější integraci a souladu mezi různými aspekty řízení společností. Zavedení normy ISO 14001 přináší řadu výhod, jako je kontrola environmentálních vlivů, minimalizace rizika pokut, úspora energie a surovin, prevence havárií a lepší řízení odpadů a emisí.

Také si budete budovat dobrou pověst a prestiž na trhu, což může posílit váš podnik. Získejte akreditovaný certifikát ISO 14001 od IAF, certifikační společnosti.

Vaše firma bude zařazena mezi certifikované společnosti. Certifikát ISO 14001 bude elegantně vyhotoven a může být umístěn ve vaší prodejně. Máte možnost zveřejnit certifikát ve formátu PDF nebo jako logo na vaší webové stránce. Při certifikaci vám poskytneme více než 20 přizpůsobených dokumentů pro implementaci normy ISO 14001.

Zkušený auditor vyhodnotí váš systém environmentálního managementu a poskytne hodnotnou zprávu s doporučeními. Doporučujeme publikaci ČSN EN ISO 14001 pro dodržování ISO norem. Poskytne pokyny a postupy pro zlepšení procesů ve vaší společnosti. Přispívá ke zvýšenému zisku.

„Rozhodněte se získat certifikát ISO 14001 a získáte řadu výhod pro vaši společnost."

Postup certifikace ISO 14001
  • Otevírací setkání: Úvodní setkání s klientem a auditory.
  • Komunikace během auditu: Pravidelná výměna informací mezi klientem a auditory.
  • Získávání a ověřování informací: Získávání informací prostřednictvím rozhovorů, pozorování a přezkoumání dokumentace.
  • Identifikace a zaznamenávání zjištění: Zaznamenávání shod a neshod s cíli auditu a možných zlepšení.
  • Příprava závěrů auditu: Souhrn zjištění a diskuse s klientem.
  • Konzultace přes Skype: Online konzultace pro efektivní využití času klienta.

Zdarma získáte

Online konzultace.
Kontaktujte nás a domluvíme si schůzku.

Akreditovaný certifikát od IAF platný ve 3 jazykových verzích. Poskytneme vám certifikát v preferovaném jazyce.

Vylepšíme vizuální dojem vaší kanceláře reprezentačním stojanem na certifikát.

ISO certifikáty

Certifikace podle mezinárodních norem ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001 může pomoci organizacím dosáhnout vyšší efektivnosti, zlepšit kvalitu, snížit environmentální zatížení a zajistit bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Organizace se mohou rozhodnout, které normy jsou pro ně relevantní.

ISO 14001

od 18999 Kč

Norma pro environmentální management. Je určena na pomoc organizacím v identifikaci, řízení a minimalizaci vlivu jejich činností na životní prostředí.


  • Akreditovaný certifikát od IAF
  • Reprezentačním stojanem
  • 3 jazykové verze

ISO 45001

od 18999 Kč

Norma pro řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Je určena ke zlepšení pracovních podmínek a snížení rizika úrazů a onemocnění v organizacích.


  • Akreditovaný certifikát od IAF
  • Reprezentačním stojanem
  • 3 jazykové verze

Nechte si od nás poradit

Kontaktujte nás ještě dnes a dozvíte se více o tom, jak vám můžeme pomoci dosáhnout certifikace ISO a posunout vaši organizaci na vyšší úroveň kvality, bezpečnosti a efektivnosti.

Mám zájem

Informujte se na našem tel. čísle:
+420 705 973 203

Posuňte vaši organizaci na vyšší úroveň kvality, bezpečnosti a efektivnosti

Cenová nabídka pro vaši společnost

Vyplňte prosím objednávkový formulář a my vám obratem vypracujeme cenovou nabídku pro vaši společnost nebo nám zanechte telefonní číslo a my se vám ozveme zpět.

Emil Borka
+420 705 973 203
zc.b2b4@eciffo

Řekli naši klienti

Daniel H., Košice

U spoločnosti 4B2B som si objednal službu zmeny trvalého pobytu spoločníka. So službami som bol nadmieru spokojný. Oceňujem rýchlu komunikáciu.

Margaréta P, Bratislava

Páni z 4B2B.sk, vrátili ste mi úsmev na tvár, začo Vám chcem z celého srdca poďakovať. Ušetrili ste mi neuveriteľne veľa trápenia sa, množstvo času a ak mám zhodnotiť aj Vašu komunikáciu a celkové riešenie mojej situácie, tak môžem povedať len jediné a to, že ste úplnou jedničkou na našom trhu. Každému Vás budem odporúčať nech už majú akékoľvek požiadavky z oblasti kúpy/zmeny/likvidácie spoločností.

Dávid Dobrodský, Piešťany

Služby, ktoré sú poskytované spoločnosťou 4B2B.sk ma príjemne prekvapili aj vzhľadom na ich široký záber pôsobnosti. Pracovníci danej spoločnosti mi dopodrobna poskytli doplňujúce informácie, ktoré som potreboval získať pre svoje konečné rozhodnutie pre vykonanie určitých zmien. Všetky formality a kompletnú agendu vykonali už na základe dohodnutých kritérií a s výsledkom som bol veľmi spokojný.

Filip Lukáč, Brezno

Vrelá vďaka patrí spoločnosti 4B2B za skvelé výkony pri komplikovanom riešení registrácie mojej ochrannej známky. Veľmi si cením Váš prístup, odborné služby, profesionalitu a Vašu eleganciu pri výkone práce. Už viem, na koho sa môžem do budúcna obrátiť a rád sa stanem opäť na chvíľku Vašim aktívnym klientom.

Boris Súmerský, Brezno

Už dlhšiu dobu som uvažoval akým spôsobom založiť firmu v Českej republike. Až som nakoniec dospel k záveru, že oslovím spoločnosť 4B2B s.r.o., ktorú som našiel na internete. Firma 4B2B.sk mi poskytla viaceré možnosti pre ich výber a odkonzultovala so mnou všetky náležitosti, ktoré mi ešte v čase uvažovania neboli jasné. Konečný bod, ktorú sprevádzalo moje rozhodnutie už bola hotová hračka. Ich služby môžem všetkým len odporučiť.

Martina Hrubošová, Komárno

Z využitím služieb od spoločnosti 4B2B sme boli nesmierne spokojný. Všetky potrebné zápisy a zmeny v obchodnom registri nám vybavili rýchlo, odborne a za veľmi slušnú sumu, ktorá je samozrejme veľmi podstatná pre všetkých podnikateľov. Zápis zmien prebehol bez potreby výkonu akýchkoľvek úkonov z mojej strany a ešte k tomu aj s predpripravenými dokumentmi. Odporúčam kontaktovať 4B2B a uisťujem Vás, že nebudete sklamaný.

Tomáš R, Košice

Kúpu staršej firmy s nejakou históriou som už dlhšie hľadal a nakoniec som sa na základe odporúčaní svojho okolia obrátil na spoločnosť 4B2B.sk. Sám som najprv neveril, že môže predaj prebehnúť tak ľahko a bol som veľmi milo prekvapený. To čo spoločnosť uvádza na stránke je úplná pravda a touto cestou sa Vám chcel poďakovať. Verím, že budete na našom trhu ešte veľa rokov a prajem množstvo ďalších spokojných klientov.

4B2B kontakt

4B2B.cz
Kobližná 47
602 00 Brno-střed
Česko

zc.b2b4@eciffo
+420 705 973 203

Poslat email Kontakty

Park Inn Danube Hotel
4,50€/hod.

Zobraziť na mape

Garáž Centrum
3,70€ - 2,70€/hod.

Zobraziť na mape

4B2B mapa

Kontaktujte nás

Vyplňte prosím kontaktní formulář